CELEBRITIES

Cressida Bonas: Παντρεύεται η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry


The Jennettes

20 Αυγούστου 2019

Cressida Bonas: Παντρεύεται η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry

H πρώην σύντροφος του του πρίγκιπα Harry, Cressida Bonas ανακοίνωσε το γάμο της με τον σύντροφό της ο οποίος μάλιστα είναι συνονόματος με τον πρίγκιπα καθώς ονομάζεται Harry Wentworth-Stanley.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποκάλυψε την είδηση στην σελίδα του Harry στο Instagram και μοιράστηκαν μάλιστα και μια φωτογραφία στην οποία η 30χρονη Cressida Bonas μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρό της.


Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο σύντροφός της έγραψε: «Παντρευόμαστε».Μεταξύ αυτών που ευχήθηκαν στο ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν ο αδερφός της Kate Middleton, o James Middletton που σχολίασε στην σχετική ανάρτηση: «Τόσο υπέροχο».


H Cressida Bonas και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν γνωριστεί το 2012 και ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι προτού ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Από τότε παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι με την Cressida μάλιστα να δίνει το παρών στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Meghan Markle το 2018.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.