CELEBRITIES

Ο Ben Affleck έκλεισε έναν χρόνο αποχής από το αλκοόλ και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του


The Jennettes

23 Αυγούστου 2019

benaffleck.jpg

O Ben Affleck γιορτάζει 365 μέρες νηφαλιότητας. Ο ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε τον Οκτώβριο ότι ολοκλήρωσε 40 ημέρες παραμονής σε ένα κέντρο θεραπείας για τη μάχη του με τον αλκοολισμό, έκλεισε επισήμως έναν χρόνο και φαίνεται πως είναι καλύτερα από ποτέ.

Μια πηγή κοντινή στον 47χρονο ηθοποιό αποκάλυψε ότι "ο Ben βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο τόσο στην ανάρρωση όσο και στη ζωή του. Συνεχίζει να θέλει να είναι ο καλύτερος πατέρας και φίλος που θα μπορούσε".

Εκτός από την προσωπική του ανάκαμψη, ο Affleck φαίνεται πως έχει αφοσιωθεί επίσης στην οικογένεια και τους φίλους τους - ειδικά την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner και τα τρία παιδιά τους (Violet, 13, Seraphina, 10, και Samuel, 7), αλλά και στις εργασιακές του υποχρεώσεις.

"Εκείνος και η Jen τα πάνε εξαιρετικά καλά στην ανατροφή των παιδιών από κοινού", αναφέρει η πηγή. "Έχουν μοιραστεί ένα όμορφο καλοκαίρι με τα παιδιά κάνοντας εκδρομές, ταξίδια κλπ. Έχουν μια ξεχωριστή σχέση γεμάτη εμπιστοσύνη".

Σύμφωνα με την πηγή, η σχέση του Ben με την Jennifer είναι "δυνατή". "Είναι πολύ υποστηρικτική προς τον Ben και δουλεύουν πολύ κοντά για την ανατροφή των παιδιών. Ο Ben έχει βρει ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή του στο σπίτι".

Φαίνεται πως ο Ben Affleck είναι πραγματικά αφοσιωμένος στην προσπάθειά του.

Δείτε ακόμη: Ο Ben Affleck έβγαλε “τις γυναίκες του” για φαγητό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.