CELEBRITIES

Ben Affleck: «Το να είμαι αλκοολικός είναι μέρος της ζωής μου»


The Jennettes

5 Μαρτίου 2019

abaca_614843_190.jpg

Ο Βen Affleck μίλησε ανοιχτά για ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, με το οποίο δίνει μάχη τα τελευταία χρόνια.

Σε μια συνέντευξή που έδωσε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Triple Frontier, o Affleck δήλωσε ότι "Το να είμαι αλκοολικός, είναι μέρος της ζωής μου. Είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζω.

"Δεν χρειάζεται να επισκιάζει ολόκληρη την ταυτότητά μου και να είναι τα πάντα, αλλά είναι κάτι με το οποίο πρέπει κανείς να δουλέψει", συνέχισε. "Είχα ένα πρόβλημα και ειλικρινά θέλω να το συζητήσω, και είμαι εν μέρει περήφανος για αυτό", πρόσθεσε ο 46χρονος ηθοποιός. "Έχει να κάνει με τον εαυτό σου, με τη ζωή σου, με την οικογένειά σου... Ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου τύπου εμπόδια και πρέπει να τα διαχειριστούμε".

Ο Affleck ολοκλήρωσε την παραμονή του στο κέντρο απεξάρτησης τον Οκτώβριο. Ο ηθοποιός είχε ξαναμπεί σε ένα τέτοιο κέντρο το 2001, και τον Μάρτιο του 2017 ανακοίνωσε ότι είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ben Affleck βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης

Τον Οκτώβριο, ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός, μίλησε για την ιστορία λέγοντας, "η υποστήριξη που έλβα από την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους fans μου, σημαίνει για εμένα πολύ περισσότερα από όσα μπορώ να πω".

"Μου έδωσε δύναμη και υποστήριξη για να μιλήσω για την αρρώστια μου με άλλους", έφραψε στη δήλωση που μοιράστηκε στο Instagram. "Η μάχη με τον εθισμό είναι μακροχρόνια και δύσκολη. Εξαιτίας αυτού, κανείς δεν είανι ποτέ εντελώς μέσα ή έξω από τη θεραπεία. Είναι μια συνεχής δέσμευση. Παλεύω για τον εαυτό και την οικογένειά μου".

Διαβάστε επίσης: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον εθισμό του Ben Affleck στο αλκοόλ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.