CELEBRITIES

Tο πρώτο transgender μοντέλο της Chanel είναι η Teddy Quinlivan


The Jennettes

28 Αυγούστου 2019

Tο πρώτο transgender μοντέλο της Chanel είναι η Teddy Quinlivan

Αν δεν αναγνωρίσατε ήδη το γνωστό μοντέλο, Teddy Quinlivan, τώρα σίγουρα θα την αναγνωρίσετε. Έχοντας πρωταγωνιστήσει ήδη σε διάφορες καμπάνιες ομορφιάς, έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα.

Η νέα δουλειά της 25χρονης, δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη νέα καμπάνια ομορφιάς της Chanel. Οι φωτογραφίες του οίκου για το 'Summer Look' δεν είναι μόνο υπέροχες, αλλά σηματοδοτούν ένα μεγάλο βήμα προς το inclusivity για τη Chanel. Ο λόγος; Γιατί η Quinlivan είναι το πρώτο ανοιχτά transgender μοντέλο που συνεργάζεται με τον οίκο.

Η Quinlivan ανέβασε ένα post στο Instagram της για να γιορτάσει το μεγάλο αυτό επίτευγμα:

"Ανακάλυψα πως δεν κλαίω πια όταν η κατάσταση είναι στενάχωρη, αλλά δεν είναι πολύ ενδιαφέρον όταν κλαίμε σε στιγμές θριάμβου. Αυτή ήταν μία από αυτές τις στιγμές για εμένα. Όλη μου η ζωή έχει υπάρξει μία μάχη".

Η Quinlivan ανακοίνωσε δημόσια πως είναι transgender το 2017 και από τότε είναι μία μόνιμη παρουσία στα Fashion Weeks. Έχοντας περπατήσει στις πασαρέλες πολλών μεγάλων brands, η Quinlivan εμφανίστηκε και στην καμπάνια του οίκου Louis Vuitton το 2018, όπως και σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών - ενώ έχει παρουσιάσει και το δικό της TED Talk.

Δείτε ακόμη: Ines Rau: Το πρώτο transgender μοντέλο που γίνεται εξώφυλλο στο Playboy

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.