CELEBRITIES

H Dakota Johnson και ο Chris Martin σε ραντεβού μετά τις φήμες για χωρισμό


The Jennettes

30 Αυγούστου 2019

H Dakota Johnson και ο Chris Martin σε ραντεβού μετά τις φήμες για χωρισμό

Η Dakota Johnson και ο Chris Martin εθεάθησαν μαζί την Τρίτη το βράδυ, σε ένα ρομαντικό ραντεβού για δείπνο στο East Village. Μετά το δείπνο τους, το ζευγάρι έκανε μία ρομαντική βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη Daily Mail, το ραντεβού τους ήταν αρκετά χαλαρό. Η Johnson φορούσε μία μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι και καφέ και λευκά sneakers. Ο Martin, φορούσε μαύρο καπέλο, λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι ακόμη αγαπημένο, παρά τις φήμες για χωρισμό που κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο. Ωστόσο, στις αρχές Αυγούστου, η Johnson και ο Martin ξεκίνησαν φήμες επανένωσης όταν φωτογραφήθηκαν μαζί σε ένα event. Μέχρι και το τέλος του Αυγούστου, φαίνεται πως η σχέση τους συνεχίστηκε κανονικά, αφού εθεάθησαν σε διπλό ραντεβού στα Hamptons με την πρώην σύζυγο του Martin, Gwyneth Paltrow και τον νέο σύζυγό της, Brad Falchuk.

Δείτε ακόμη: Dakota Johnson Beauty Looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.