CELEBRITIES

Το θυμωμένο tweet του Hugh Grant για τον Boris Johnson έχει γίνει viral


The Jennettes

30 Αυγούστου 2019

Το θυμωμένο tweet του Hugh Grant για τον Boris Johnson έχει γίνει viral

O Hugh Grant αποκάλεσε τον Boris Johnson "υπερ-προωθούμενο πλαστικό παιχνίδι μπανιέρας" σε ένα tweet που έγινε viral. Ο ηθοποιός ανέβασε το post μετά τα νέα πως ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αναστείλει το κοινοβούλιο - μία κίνηση που πολλοί θεωρούν αντιδημοκρατική.

"Δεν θα καταστρέψεις το μέλλον των παιδιών μου," έγραψε ο Grant. "Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για τις οποίες ο παππούς μου πολέμησε δύο παγκοσμίους πολέμους για να υπερασπιστεί. Άντε ******* υπερ-προωθούμενο πλαστικό παιχνίδι μπανιέρας. Η Βρετανία σε σιχαίνεται εσένα και την μικρή σου ομάδα από αυνανιζόμενους νομάρχες".

Όταν ανέβηκε το tweet, έγινε retweet πάνω από 65.000 φορές και πήρε πάνω από 276.000 likes πριν γίνει trending στην social media πλατφόρμα.

Ο Johnson έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον χώρο της πολιτικής και στο κοινό, μετά την ανακοίνωσή τους πως διέταξη την αναστολή του κοινοβουλίου από τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Οκτωβρίου - 17 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του Brexit στο Halloween.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.