CELEBRITIES

Η Μοnica Bellucci κι ο Vincent Cassel ξανά μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2019

Η Μοnica Bellucci κι ο Vincent Cassel ξανά μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας

H Monica Bellucci κι ο Vincent Cassel μπορεί να έχουν χωρίσει από το 2013 αλλά τους ενώνουν πάρα πολλά πράγματα.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας, για την πρεμιέρα του remake της ταινίας του 2002 "Μη Αναστρέψιμος", στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε και φωτογραφήθηκε μαζί με το πρώην ζευγάρι κι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Gaspar Noé.

jenny.gr

H Monica Bellucci εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, ενώ ο Cassel κράτησε πιο χαμηλούς τόνους φορώντας ένα total black outfit με πόλο μπλουζάκι. Σημειώνεται ότι ο Cassel δεν συνοδευόταν από την 22χρονη σύζυγό του, Tina Kunakey. Το ζευγάρι έκανε μια κοινή εμφάνιση στο Φεστιβάλ, λαμβάνοντας αποθεωτικά σχόλια. 

jenny.gr

Η ταινία Irréversible ακολουθεί την ιστορία δύο αντρών που περιδιαβαίνουν στους δρόμους του Παρισιού αναζητώντας εκδίκηση για τον βιασμό της κοπέλας ενός από τους δύο. Η αφήγηση της ιστορίας στην αρχική ταινία γινόταν με ανάποδη χρονική σειρά. 

Στην καινούρια εκδοχή, η ιστορία ξεδιπλώνεται με χρονολογική σειρά, καθώς ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι οι θεατές "Δεν καταλάβαιναν ορισμένες πτυχές της ιστορίας" πριν.

jenny.gr

Δείτε ακόμη: 10 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.