CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry απάντησε στην κριτική που δέχτηκε για το ταξίδι του με ιδιωτικό jet


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2019

Ο πρίγκιπας Harry απάντησε στην κριτική που δέχτηκε για το ταξίδι του με ιδιωτικό jet

Το τελευταίο διάστημα ο βρετανικός Τύπος αλλά και άλλα διεθνή μέσα άσκησαν σκληρή κριτική στην επιλογή του Πρίγκιπα Harry να ταξιδεύει με ιδιωτικό jet. Ο ίδιος θέλοντας να υπερασπιστεί αυτή του την επιλογή και να βάλει ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν
δήλωσε πως το έκανε για να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας και πως αν είχε την ευκαιρία δεν θα πετούσε ποτέ ιδιωτικά.

Ο δούκας του Sussex σε ομιλία του στο Amsterdam είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι έχουμε την ευθύνη για τον δικό μας προσωπικό αντίκτυπο. Το ερώτημα είναι τι κάνουμε για να το εξισορροπήσουμε».

Συμπλήρωσε θέλοντας ουσιαστικά να απαντήσει σε όσους τον έκριναν: «Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις που πρέπει να διασφαλίσω την ασφάλεια της οικογένειας μου. Είναι πραγματικά τόσο απλό, αλλά όπως είπα στην ομιλία μου, έχει να κάνει με την ισορροπία».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.