CELEBRITIES

Η Cara Delevingne αποκάλυψε την πιο περίεργη ικανότητά της


The Jennettes

5 Σεπτεμβρίου 2019

cara74411.jpg

Όλοι έχουμε κάποια ικανότητα η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και παντελώς άχρηστη. Κάποιοι μπορούν να ανοίξουν μια μπύρα με τη μύτη τους, άλλοι μπορούν να πουν κάθε νομό της χώρας με ανάποδη αλφαβητική σειρά αλλά ίσως η Cara Delevingne να έχει την πιο ενδιαφέρουσα και άχρηστη ικανότητα. Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο αποκάλυψε στο Tonight Show ότι μπορεί να παίξει το Sweet Home Alabama στην ηλεκτρική κιθάρα ενώ την κρατάει πίσω από το κεφάλι της. Αν ρωτάτε "γιατί;", η απάντηση είναι "γιατί όχι;"

Η Cara αποκάλυψε στον Jimmy Fallon ότι δεν ξέρει μόνο ένα τραγούδι, αλλά μπορεί να παίξει κιθάρα πίσω από την πλάτη της και με τα δάχτυλα του ποδιού της. Εξήγησε ότι της αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα με τρόπο διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους και "αντισυμβατικά", ενώ παραδέχτηκε ότι όντως της αρέσει να κάνει και φιγούρα.

Ο Jimmy Fallon λοιπόν της έδωσε μια κιθάρα για να το αποδείξει, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, το απέδειξε. Και με το παραπάνω.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες μεταμορφώσεις της Cara Delevingne σε ταινίες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.