CELEBRITIES

H Demi Lovato ανέβασε μια φωτογραφία της με μπικίνι χωρίς επεξεργασία για να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο φόβο της


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2019

H Demi Lovato ανέβασε μια φωτογραφία της με μπικίνι χωρίς επεξεργασία για να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο φόβο της

"Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι χωρίς επεξεργασία. Και μαντέψτε, είναι η κυτταρίτιδα!"

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει η δημοσίευση της τραγουδίστριας Demi Lovato, η οποία αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον φόβο που αντιμετωπίζει σχετικά με το σώμα της. Για αυτόν τον λόγο, ανέβασε μια φωτογραφία της με μπικίνι στο Instagram, αυτήν τη φορά χωρίς καμία επεξεργασία.

"Είμαι πραγματικά πολύ κουρασμένη να δέχομαι κριτική για το σώμα μου και να το επεξεργάζομαι (ναι, οι αλλες φωτογραφίες με μπικίνι είναι επεξεργασμένες - και σιχαίνομαι που το έκανα αλλά είναι η αλήθεια) ωστε οι άλλοι να σκέφτονται ότι είμαι η δική τους ιδέα για το τι είναι όμορφο, αλλά απλώς δεν είμαι εγώ. Αυτό είμαι εγώ.", έγραψε στην ανάρτησή της.

Συνέχισε εξηγώντας ότι δεν θέλει να περάσει το νέο κεφάλαιο της ζωής της προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των άλλων και ότι θέλει να είναι αυθεντική και ειλικρινής με τον εαυτό της.

"Οπότε να μαι, χωρίς ντροπή, χωρίς φόβο και περήφανη για ένα σώμα που έχει περάσει πολλά και θα συνεχίσει να με εντυπωσιάζει όταν καλώς εχόντων των πραγμάτων γεννήσω μια μέρα", συνέχισε. "είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να επιστρέφω στη δουλειά χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου με ένα ασφυκτικό πλάνο προπόνησης και χωρίς να στερώ από τον εαυτό μου μια πραγματική τούρτα γενεθλίων και να επιλέγω καρπούζι και σαντιγί με κεράκια επειδή φοβάμαι την πραγματική τούρτα και γίνομαι μίζερη με ακραίες δίαιτες".

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει επιστρέψει στο studio και εξήγησε ότι "για να είμαι ξεκάθαρη... δεν είμαι ενθουσιασμένη με την εμφάνισή μου, αλλά είμαι ευγνώμων για αυτό και μερικές φορές αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω", έγραψε η Demi για να κλείσει το κείμενό της.

Δείτε ακόμη: Τα 5 πιο hot plus-size μοντέλα που κάνουν θραύση στον χώρο της μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.