CELEBRITIES

Η Gigi Hadid έπαθε αυτό που κανένα μοντέλο δεν θα ήθελε να του συμβεί στην πασαρέλα


17 Σεπτεμβρίου 2019

Η Gigi Hadid έπαθε αυτό που κανένα μοντέλο δεν θα ήθελε να του συμβεί στην πασαρέλα

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πλεόν περιζήτητα μοντέλα με αμέτρητα χιλιόμετρα στα catwalks. Η ίδια είναι επαγγελματίας και το απέδειξε για άλλη μια φορά, αφού διαχειρίστηκε αυτό που κανένα μοντέλο δεν θα ήθελε να του συμβεί την ώρα που περπατάει.

Στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, το 24χρονο μοντέλο περπάτησε για την επίδειξη του οίκου Marc Jacobs και κατά τη διάρκεια του show της έσπασε το τακούνι. Μάλιστα, σύμφωνα με την στιλίστρια του Jacobs, Katie Eleanor Grand, το τακούνι της έσπασε λίγο πριν το opening και δεν υπήρχε άλλη λύση από το να βγει ξυπόλητη.

H Gigi Hadid ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες απ’ την επίδειξη του Marc Jacobs, γράφοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής της ότι: «Περπατώντας στο όνειρο…Μερικές φορές ένα μικρό ενδυματολογικό ατύχημα μπορεί να οδηγήσει σε μαγικές στιγμές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.