CELEBRITIES

Ο γιος του Pierce Brosnan περπατάει στην πασαρέλα και η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι φανερή


19 Σεπτεμβρίου 2019

Ο γιος του Pierce Brosnan περπατάει στην πασαρέλα και η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι φανερή

Ο Paris Brosnan είναι καρπός του έρωτα του Pierce με την Keely Smith. Είναι συνηθισμένο να βλέπουμε γονείς διασήμων να κάνουν τη καριέρα τους στο χώρο του modeling, όπως η Georgia May Jagger, o Romeo Beckham και η Kaia Gerber. Ο ίδιος εκτός από την ενασχόληση του με το μόντελινγκ, σπουδάζει κινηματογράφο και είναι και μουσικός.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του 16χρονου Πάρις στο μόντελινγκ, καθώς μόλις λίγους μήνες νωρίτερα είχα κάνει την πρώτη επίσημη φωτογράφισή του, ποζάροντας για το εξώφυλλο του περιοδικού «Vanity Teen». Μοντέλο είναι και ο 20χρονος αδερφός του Ντίλαν, ο οποίος είναι επίσης και μουσικός και παρακολουθεί και μαθήματα υποκριτικής στην Καλιφόρνια.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο όμορφος νεαρός είναι ψηλός, αρκετά αδύνατος, με εντυπωσιακές αναλογίες προσώπου, που θυμίζει σε πολύ αυτές του διάσημου πατέρα του. Οι δύο άντρες τα πηγαίνουν πολύ καλά και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.