CELEBRITIES

Ο σύζυγος της Gwyneth Paltrow της εύχεται για τα γενέθλιά της με τα πιο τρυφερά λόγια


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2019

Ο σύζυγος της Gwyneth Paltrow της εύχεται για τα γενέθλιά της με τα πιο τρυφερά λόγια

Η Gwyneth Paltrow πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 47 της και ο σύζυγός της, Brad Falchuk αποφάσισε να της ευχηθεί με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram καθώς ήθελε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του. Ο ίδιος δεν στάθηκε μόνο στα προτερήματα της αλλά μίλησε και για τα γλυκά «ελαττώματά» της star που για πρώτη φορά μαθαίνουμε.

Ο σύζυγός της έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε: «Σήμερα είναι τα γενέθλια της Gwyneth και απλά θέλω να πω πως είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που θα μπορούσε πότε να υπάρξει. Το χιούμορ της μπορεί να είναι κάπως βρόμικο, θυμώνει εύκολα με τους άλλους οδηγούς, θεωρεί πως το μην ενυδατώνεται κάποιος είναι ένα ελάττωμα και την ενοχλεί ιδιαίτερα όταν σε ένα φαγητό δεν έχουν προστεθεί τα κατάλληλα μυρωδικά. Ακόμη και με όλα αυτά τα ελαττώματα, τα προτερήματα είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει, τα γαλανά της μάτια φροντίζουν να κοιτάνε την καλύτερη εκδοχή των ανθρώπων που αγαπάει.

Τα μαλακά της χέρια φτιάχνουν τις πιο νόστιμες τηγανίτες και από τη πρώτη στιγμή σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να είσαι στο σπίτι σου. Είναι μια υπέροχη σύζυγος, και όλοι οι φίλοι της ξέρουν πως είναι η δικιά τους πρωταθλήτρια και κάνεις δε φοράει τα ρούχα τόσο καλά όσο εκείνη. Είναι απίστευτα συναρπαστική και πάντα πετυχαίνει σε ότι κάνει. Χρόνια πολλά αγάπη μου, ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος που ευχαριστεί το θεό που υπάρχεις. Σε αγαπώ»

Αυτά τα τρυφερά λόγια φυσικά ενθουσίασαν τους followers που δεν σταμάτησαν να γράφουν πόσο τους άρεσε αυτή η γλυκιά κίνηση.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.