CELEBRITIES

Ο Daniel Craig αποχαιρέτησε τον James Bond με λίγο παραπάνω... αλκοόλ


3 Οκτωβρίου 2019

Ο Daniel Craig αποχαιρέτησε τον James Bond με λίγο παραπάνω... αλκοόλ

Μετά από 13 χρόνια ως James Bond, ο Daniel Craig αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του ρόλο με έναν αποχαιρετιστήριο λόγο, κατά τον οποίο παραδέχτηκε ότι δεν ήταν πολύ νηφάλιος.
Στο πάρτυ που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του No Time To Die, της 25ης ταινίας του James Bond, ο ίδιος είπε: «Θέλω μόνο να πω ότι έχω πιει πολύ οπότε δεν θα φλυαρήσω πολύ. Ο ρόλος μου ως James Bond ήταν μία από τις καλύτερες και πιο ξεχωριστές εμπειρίες της επαγγελματικής μου καριέρας».
Ο 51χρονος Άγγλος ηθοποιός στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του. «Όλοι σας έχετε κάνει υπέροχη δουλειά. Δε θα μπορούσα να νιώσω μεγαλύτερη υπερηφάνια που συνεργάστηκα με όλους εσάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη του ταινία ως James Bond ήταν στην ταινία Casino Royale, η οποία κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Νοέμβριο του 2006, και χάρισε στον Κρεγκ μια υποψηφιότητα για βραβείο BAFTA. To Quantum of Solace ακολούθησε δυο χρόνια αργότερα, ενώ η τρίτη ταινία Bond του Daniel Craig, Skyfall, έκανε πρεμιέρα το 2012, όντας η μεγαλύτερη σε εισπράξεις ταινία Bond και η 15η μεγαλύτερη σε εισπράξεις, ταινία όλων των εποχών.
Η ταινία No Time To Die αναμένεται να προβληθεί στις 8 Απριλίου του 2020.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.