CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Τhe Crown» - H ομοιότητα της Emma Corrin με τη Lady D.


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2019

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Τhe Crown» - H ομοιότητα της Emma Corrin με τη Lady D.

Άρχισαν τα γυρίσματα για τη διάσημη σειρά του Netflix για τη ζωή της αγγλικής βασιλικής οικογένειας, «Τhe Crown», με βασική πρωταγωνίστρια την ηθοποιό, Emma Corrin.

Η 23χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα γυρίσματα με λευκό φόρεμα και ίδια ξανθά μαλλιά, με της Πριγίπισσας Diana. Η ομοιότητα της με την αδικοχαμένη Πριγκίπισσα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και έκανε τους πάντες να μιλούν γι' αυτό το γεγονός.

«Νιώθω κάτι παραπάνω από ενθουσιασμό και τιμή που θα συμμετάσχω στο The Crown για την τέταρτη σεζόν του", δήλωσε η Corrin. "Ήμουν κολλημένη με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και η σκέψη ότι θα γίνω μέλος αυτής της φοβερά ταλαντούχας οικογένειας είναι εντελώς σουρεάλ. Η πριγκίπισσα Diana ήταν εμβληματική, και η επίδρασή της στον κόσμο παραμένει βαθιά και γεμάτη έμπνευση. Το να μου δοθεί η ευκαιρία να την εξερευνήσω μέσα από τη γραφή του Peter Morgan είναι η πιο ξεχωριστή ευκαιρία, και θα πασχίσω να τη δικαιώσω!», είχε δηλώσει η Emma Corrin.

Δείτε ακόμη: Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.