CELEBRITIES

Όταν ο Richard Gere και ο Sylvester Stallone τσακώθηκαν για τα μάτια της Diana


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2019

Όταν ο Richard Gere και ο Sylvester Stallone τσακώθηκαν για τα μάτια της Diana

Γνωστός για τις θερμές του σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια, ο Elton John αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο άγνωστες πτυχές για τη ζωή της Diana και συγκεκριμένα, διηγείται ένα επεισόδιο σε ένα πάρτι ανάμεσα στον Richard Gere και τον Sylvester Stallone για τα μάτια της Πριγκίπισσας. 

Το πάρτι ήταν του Elton John και όπως αναφέρει ο ίδιος, ο Stallone είχε πάει έτοιμος να γοητεύσει τη Diana αλλά άρχισε να ζηλεύει όταν ο Richard Gere προσέγγισε την Πριγκίπισσα. Όπως αναφέρει ο Elton, «Ο Gere και η Diana ήταν απόλυτα προσηλωμένοι ο ένας στον άλλον. Εκείνη ήταν σε διάσταση με τον Κάρολο και ο Richard είχε χωρίσει από την Cindy Crawford. Μιλούσαν με τις ώρες μπροστά από το τζάκι, μαγνητισμένοι ο ένας από τον άλλον». 

Μόλις μαζεύτηκαν όλοι στην τραπεζαρία για δείπνο, οι δύο διάσημοι ήταν άφαντοι. Τελικά, τους βρήκαν σε ένα δωμάτιο να τσακώνονται και να φωνάζουν. «Ήταν έτοιμοι να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο ενώ μετά το δείπνο η Diana συνέχισε να φλερτάρει με τον Gere», συμπληρώνει ο τραγουδιστής. 

Όπως καταλήγει, «Η Πριγκίπισσα Diana φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει τίποτα από όλα αυτά ή είναι πιθανό τέτοια περιστατικά να της συνέβαιναν διαρκώς με αποτέλεσμα να μη δίνει πια σημασία». 

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.