CELEBRITIES

Helena Bonham Carter:«Πήγα σε μέντιουμ για να ενσαρκώσω τον ρόλο της Πριγκίπισσας Margaret»


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2019

Helena Bonham Carter:«Πήγα σε μέντιουμ για να ενσαρκώσω τον ρόλο της Πριγκίπισσας Margaret»

H διάσημη ηθοποιός, Helena Bonham Carter, ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι μίλησε με το πνεύμα της Πριγκίπισσας Margaret μέσω ενός μέντιουμ και τη ρώτησε αν μπορεί να την ενσαρκώσει στο "The Crown".

Η απάντηση; "Αυτό θα ήταν ωραίο", είπε η πριγκίπισσα, υπό την προϋπόθεση ότι η Bonham Carter να μάθει πως να καπνίζει σωστά. Η ηθοποιός, που ήταν υποψήφια Όσκαρ, δήλωσε ότι η "μικρή κουβέντα" που είχε με το πνεύμα της Πριγκίπισσας, ήταν κάτι συνηθισμένο γι 'αυτήν, καθώς πάντα συμβουλεύεται ένα μέντιουμ για τους ρόλους της, ιδιαίτερα όταν ενσαρκώνει άτομα που δεν βρίσκονται εν ζωή.

Η Bonham Carter συνέχισε να δίνει πληροφορίες για τη "συζήτηση" που είχε με το πνεύμα λέγοντας: "Είπε, προφανώς, ήταν ευτυχής ότι θα την ενσαρκώσω εγώ. Όταν υποδύεσαι ένα πραγματικό πρόσωπο το πρώτο πράγμα που θέλεις είναι η ευλογία του. Έτσι, την ρώτησα. Είστε σύμφωνη που θα σας ερμηνεύσω εγώ;" Με το πνεύμα να της απαντά: "Είσαι καλύτερη από την άλλη ηθοποιό που είχαν βρει". "Αυτό με έκανε να σκεφτώ πως ήταν παρούσα γιατί ήταν ένα τυπικό σχόλιο που θα έκανε η Μαργαρίτα. Ήταν πολύ καλή στο να σου κάνει κομπλιμέντα και παράλληλα να σε βάζει στη θέση σου", πρόσθεσε. Η παράδοξη συζήτηση συνεχίστηκε με το πνεύμα της πριγκίπισσας Μαργαρίτας να συμβουλεύει την Helena Bonham Carter ότι "Θα πρέπει να χτενίζεις τα μαλλιά σου και να είσαι πιο κομψή. Και να καπνίζεις σωστά."

Η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Κόμισσα του Σνόουντον, ήταν η νεώτερη κόρη του Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και η μόνη αδελφή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄. Η Μαργαρίτα πέρασε ένα μεγάλο μέρος των παιδικών της χρόνων κοντά στην μεγαλύτερη αδελφή της και τους γονείς της. Η ζωή της άλλαξε σημαντικά το 1936, όταν θείος της, Βασιλιάς Εδουάρδος Η΄, παραιτήθηκε από το θρόνο για να παντρευτεί την δύο φορές διαζευγμένη Αμερικανή Γουόλις Σίμπσον.  Πέθανε στο Νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ΄ στις 9 Φεβρουαρίου 2002.

Δείτε ακόμη:Οι πιο ισχυρές ηθοποιοί του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.