CELEBRITIES

Η queen Letizia φόρεσε το πιο εντυπωσιακό corset που κολακεύει τους ώμους


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2019

Η queen Letizia φόρεσε το πιο εντυπωσιακό corset που κολακεύει τους ώμους


Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας αποδεικνύει ξανά πως είναι από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές γαλαζοαίματες της Ευρώπης, αλλά και παγκοσμίως, επιλέγοντας άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά τις εξόδους της αυτή τη φορά, στον Καθεδρικό Ναό της πόλης, Oviedo.

Συνοδευόμενη από τον βασιλιά και τις δύο κόρες τους, η 47χρονη βασίλισσα Letizia επέλεξε να φορέσει ένα γκρι wrap dress με κόκκινες γόβες, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

jenny.gr

Ακόμη πιο εκθαμβωτική εμφανίστηκε το ίδιο βράδυ σε τελετή βραβείων, κάνοντας μια τολμηρή αλλά επιτυχημένη επιλογή.

Συγκεκριμένα, συνδύασε υπέροχα ένα μαύρο παντελόνι με ένα ροζ στράπλες corset, με λεπτομέρειες από φτερά και μαύρη κορδέλα που έδενε στη μέση.

jenny.gr

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και υπέροχα κρεμαστά σκουλαρίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα low bun.

jenny.gr

Το κομψό outfit ανέδειξε πλήρως τη σιλουέτα της αλλά και τα καλογυμνασμένα χέρια της, κάνοντας για μια ακόμη φορά μια άκρως chic εμφάνιση.

Photo credits: gettyimages.com

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε λεοπάρ παλτό όπως η βασίλισσα Letizia

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.