CELEBRITIES

Η κόρη της Demi Moore μιλάει ανοιχτά για τον εθισμό της μητέρας της: «Ήταν σαν να ερχόταν το τέρας μέσα στο σπίτι»


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2019

Η κόρη της Demi Moore μιλάει ανοιχτά για τον εθισμό της μητέρας της: «Ήταν σαν να ερχόταν το τέρας μέσα στο σπίτι»

Η κόρη της Demi Moore , Tallula Willis παραχώρησε μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Red Table Talk μαζί με τη μητέρα και τις δύο αδερφές της, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της Demi Moore.

Στη συνέντευξη, η κόρη της Demi Moore μιλάει ανοιχτά για τα σκοτεινά χρόνια της ηθοποιού και τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Η κατάσταση μάλιστα, χειροτέρεψε μετά το διαζύγιο της ηθοποιού από τον Ashton Kutcher.

Missing content item.

Η Demi Moore παρουσιάζει εκτενώς τον εθισμό της στο βιβλίο «Inside out», περιγράφοντας τον σκληρό της αγώνα να αποτοξινωθεί και να μείνει μακριά από κάθε κατάχρηση τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Η Tallula μιλάει με λεπτομέρειες για το πρόβλημα της μητέρας της, περιγράφοντας χαρακτηριστικά, «Κάθε φορά που έκανε χρήση ναρκωτικών, ήταν σαν να ερχόταν ένα τέρας μέσα στο σπίτι. Ήταν σαν να έδυε ο ήλιος και να εμφανιζόταν το τέρας». Ενώ συνεχίζει, «Θυμάμαι ακόμα τον τρόμο που με πλημμύριζε κάθε φορά που την κοιτούσα με προσοχή και έβλεπα πως τα μάτια της ήταν λίγο πιο κλειστά από το συνηθισμένο και η φωνή της αλλαγμένη. Ήξερα ότι είχε πάρει ναρκωτικά γιατί τότε ήταν πιο τρυφερή και διαχυτική μαζί μου».

Μαμά και κόρες πλέον, έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους ενώ η κοινή τους συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμα: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.