CELEBRITIES

Γιατί τα τελευταία Instagram stories της Kylie Jenner έχουν εξοργίσει τους πιστούς fans της


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2019

Γιατί τα τελευταία Instagram stories της Kylie Jenner έχουν εξοργίσει τους πιστούς fans της

Εάν μάθαμε κάτι από τη Felicity Huffman και το σύντομο πέρασμα της από τη φυλακή είναι πως είναι πολύ πιο εύκολο να ξεφύγεις από τον νόμο όταν είσαι διάσημος.

Η Kylie Jenner είναι μία ακόμη διάσημη που παραβιάζει τους κανόνες τον τελευταίο καιρό με διαφορετικό τρόπο. Η 22χρονη star ανεβάζει διαρκώς stories και posts στο Instagram, ενώ οδηγεί το αγαπημένο της supercar, Bugatti. Οι αντιδράσεις είναι καταιγιστικές και πλημμύρισαν μέχρι και το Twitter.

Το πρόσφατο βίντεο που έχει ανεβάσει, φαίνεται πως εξόργισε τους θαυμαστές της για την προφανή άγνοια και αδιαφορία γύρω από την ασφάλεια της ζωής της, αλλά και των άλλων στον δρόμο.

Κάποιοι σχολιάζουν κάτω από τις δημοσιεύσεις της, «Το να ασχολείσαι με το κινητό όσο οδηγείς είναι και παράνομο, αλλά και επικίνδυνο», «Η αμέλεια προκαλεί πολλά δυστυχήματα».

Ο εθισμός της με τις φωτογραφίες και τα social media, έχει ήδη θυμώσει πολλούς από τους φανατικούς θαυμαστές της Kylie Jenner, κάτι το οποίο σίγουρα έχει φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενε.

Δείτε ακόμη: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.