CELEBRITIES

Julia Roberts: «Όταν μιλώ για καλοσύνη, σκέφτομαι πάντα την αδερφή μου»


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2019

Julia Roberts: «Όταν μιλώ για καλοσύνη, σκέφτομαι πάντα την αδερφή μου»

Η Julia Roberts, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αδερφή της, Lisa.

Όταν ήταν μόλις 17 ετών, η Julia Roberts, έφυγε για τη Νέα Υόρκη και η αδελφή της, Lisa, που ήταν μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη, την υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες, ζητώντας της μάλιστα να μετακομίσει στο διαμέρισμά της. Για πάνω από τρεις δεκαετίες, η διάσημη ηθοποιός δεν ξεχνά να ευχαριστεί την αδελφή της Lisa Gillan για την μεγάλη καρδιά της.

jenny.gr
Πηγή φωτογραφίας: GettyImages

"Πάντα πίστευα ότι η καλοσύνη έχει πολλές μορφές. Κάποιες προφανείς, κάποιες άλλες όχι τόσο. Ορισμένες, όμως, μορφές ευγένειας και καλοσύνης είναι πάντα γύρω σου σαν αγκαλιά. Σκέφτομαι την αδερφή μου Lisa, όταν σκέφτομαι την καλοσύνη, αλλά συγκεκριμένα κάτι που έκανε όταν ήμασταν και οι δύο έφηβοι. Η καλοσύνη της ήταν τόσο αντανακλαστική και ζεστή που σίγουρα δεν το αναγνώριζα καθόλου έτσι. Αλλά το αίσθημα αυτό, το αίσθημα της πληρότητας, που μου παρείχε ήταν και είναι ένα από τα σπουδαία κίνητρα της ζωής μου και η καρδιά μου πυξίδα και συμπόνια προς τους άλλους. Μοιραστήκαμε διαμερίσματα σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη για χρόνια και τώρα που μεγαλώσαμε και κάναμε τις οικογένειές μας, και πάλι είναι σαν να βρισκόμαστε στο ίδιο σπίτι", είπε χαρακτηριστικά η Julia Roberts.

Δείτε ακόμη: Οι τολμηρές αλλαγές στο hairlook της Julia Roberts

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.