CELEBRITIES

Kate Hudson: «Φυσικά και κάνω λάθη, πώς να μην κάνω άλλωστε με τρία παιδιά;»


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2019

Kate Hudson: «Φυσικά και κάνω λάθη, πώς να μην κάνω άλλωστε με τρία παιδιά;»

Η Kate Hudson, έχει έναν τρόπο και τα διακωμωδεί σχεδόν όλα. Η 40χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών μίλησε για το πώς εξισορροπεί τον πλήρη φόρτο εργασίας της με την κόρη Rani Rose, 13 μηνών, καθώς και τους γιους της, Bingham "Bing" Hawn , 8, και Ryder Russell, 15.

"Κάνω λάθη όλη την ώρα. Και ναι φωνάζω στα παιδιά μου πάρα πολύ, και έχω επίσης βρίσει και μπροστά τους, και έχω αναβάλει πολλές φορές υποχρεώσει, επειδή δεν προλάβαινα», λέει η Hudson. "Αλλά ταυτόχρονα, είναι μέρες όπου είμαι σαν  σούπερ μαμά. Μαγειρεύω, καθαρίζω, γυμνάζομαι, αλλάζω τις πάνες, δουλεύω. "Αυτό που έχω μάθει - και που εξακολουθώ να μαθαίνω - είναι ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ", είπε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.

Μετά τη γέννηση της Rani, η Hudson λέει: "Δεν είχα πραγματικά χρόνο να δουλέψω - ήταν μια μεγάλη αλλαγή. Χρειάστηκε ένα διαφορετικό είδος πειθαρχίας. Νιώθω, όμως, καλά, ενεργητική και δυνατή. Νιώθω σαν εγώ ξανά."

Δείτε ακόμη: Kate Hudson: Στην Ibiza με τους κοιλιακούς της γεμάτους... ιαματική λάσπη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.