«Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο στον έρωτα»: Ο 65χρονος Dennis Quaid μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την 26χρονη μνηστή του

The Jennettes
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

Ο 65χρονος ηθοποιός, Dennis Quaid μοιάζει να μην ανησυχεί καθόλου για τα σχόλια γύρω από τη σχέση του με την κατά 39 χρόνια νεότερη του, Laura Savoie. 

Ο διάσημος star του Parent Trap ανοίχτηκε τη Δευτέρα στον Guardian, μιλώντας για την κριτική που του ασκείται για τη σχέση του και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με την αρραβωνιαστικιά του. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος, οι δυο τους φροντίζουν να μην παίρνουν προσωπικά όσα ακούγονται. 

«Δεν μας ενοχλεί όλο αυτό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει διαφορετική αντίληψη για τη ζωή του γι’ αυτό δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Δεν μπορώ ούτε να θυμώσω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Παρόλο που παραδέχτηκε πως δεν είχε ποτέ την πρόθεση να βρει κάποια στην ηλικία της 26χρονης Savoie, ο Dennis Quaid συνάντησε και ερωτεύτηκε αναπόφευκτα την 26χρονη μνηστή του σε ένα επαγγελματικό event. «Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο στον έρωτα. Έχω παντρευτεί τρεις φορές και αυτή ξέρω ότι είναι η πιο δυνατή περίοδος της ζωής μου. Νιώθω ότι έχω δίπλα μου μία πραγματική σύντροφο ζωής». 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: wikipedia

Δείτε ακόμη: Η Oprah Winfrey μόλις αγόρασε ένα πολυτελές αγρόκτημα αξίας 6,85 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ισπανία