CELEBRITIES

H Jennifer Garner ξέχασε πού πάρκαρε το αυτοκίνητο και η αντίδρασή της είναι απολαυστική


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2019

H Jennifer Garner ξέχασε πού πάρκαρε το αυτοκίνητο και η αντίδρασή της είναι απολαυστική

Παραδεχτείτε κι εσείς ότι σας έχει συμβεί. Η διάσημη ηθοποιός, Jennifer Garner, μετά τη βόλτα της σε εμπορικό κέντρο, κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ του καταστήματος προκειμένου να βρει το αυτοκίνητό της, όμως μπέρδεψε το section στο οποίο το είχε παρκάρει και εκεί άρχισε η αστεία της περιπέτεια.

H 47χρονη ηθοποιός, αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ την όλη κατάσταση, όπως προσεγγίζει άλλωστε πολλά θέματα της καθημερινότητας τα οποία μοιράζεται με τους θαυμαστές της. Η σταρ δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram σχετικό βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να περιπλανιέται μέσα στο πάρκινγκ κοιτάζοντας δεξιά κι αριστερά μήπως καταφέρει και βρει το αυτοκίνητό της. Χρησιμοποιεί το τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου από μακριά για να το ανοίξει πατώντας το κουμπί, όμως μάταια, αφού το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται πουθενά. Ενώ ξαφνικά το τηλεχειριστήριο «μένει» από μπαταρία και η περιπέτειά της που δεν έχει τελειωμό προκαλεί άφθονο γέλιο.

 Δείτε ακόμη: Η Jennifer Garner άλλαξε τη διάθεση της και τη διακόσμηση στο σπίτι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.