CELEBRITIES

O αστείος τρόπος που η Reese Witherspoon ευχήθηκε στην Jennifer Garner για τα γενέθλιά της


The Jennettes

19 Απριλίου 2019

abaca-584000-036.jpg

H Jennifer Garner και η Reese Witherspoon είναι πολύ καλές φίλες εδώ και πολλά χρόνια. Η πρώτη είχε τα γενέθλιά της και η κολλητή της διάλεξε ένα ξεχωριστό τρόπο να της ευχηθεί! Η Witherspoon ανέβασε ένα αστείο video στο Instagram με τις δυο τους να πίνουν κρασί στην υγειά των “μωρών” που περιμένουν. Φυσικά, οι δυο ταλαντούχες ηθοποιοί δεν είναι έγκυες αλλά η μία πείραζε την άλλη λέγοντας γελώντας, ότι δεν θα έπρεπε να πίνουν ενώ είναι σε ενδιαφέρουσα.

Ο διάλογός τους ομολογουμένως ήταν πολύ διασκεδαστικός: ”Αυτό είναι κακή ιδέα. Το δικό μου μωρό είναι απλά ένα μπουρίτο. Οπότε δεν είναι ένα αληθινό μωρό, αλλά ένα φαγητό” και η Garner συνεχίζει τη πλάκα και της απαντάει: “Εμένα είναι μια φέτα αβοκάντο”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Οι δύο φίλες φαίνεται να περνάνε πολύ όμορφα μαζί και να είναι ακομπλεξάριστες καθώς δε φοβούνται να αστειευτούν και να δείξουν και μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα τους στους fans τους!

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.