CELEBRITIES

Bella Hadid: Δωρίζει 600 δέντρα για να επανορθώσει για τα ταξίδια που έχει κάνει με αεροπλάνο


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2019

Bella Hadid: Δωρίζει 600 δέντρα για να επανορθώσει για τα ταξίδια που έχει κάνει με αεροπλάνο

Είναι γνωστό πως τα αεροπορικά ταξίδια είναι μία από τις κυριότερες πηγές εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα γι’ αυτό η Bella Hadid αποφάσισε να δωρίσει 600 δέντρα στην οργάνωση OneTreePlanted για κάθε πτήση που έκανε τους τελευταίους τρεις μήνες, εξηγώντας πού ακριβώς θα φυτευτούν τα δέντρα. 

Όπως δήλωσε το διάσημο μοντέλο στο Instagram, «Δωρίζω 600 δέντρα για να φυτευτούν, 20 για κάθε πτήση που έκανα αυτούς τους τελευταίους τρεις μήνες και πιθανότατα θα συνεχίσω μέχρι το τέλος του χρόνου. Με θλίβει το γεγονός πως η δουλειά μου επηρεάζει το περιβάλλον, αλλά και η βαρβαρότητα της κλιματικής αλλαγής απέναντι στον πλανήτη. Η Μητέρα Φύση χρειάζεται αγάπη».

Ενώ η ίδια συνεχίζει, «Θα ξεκινήσω με το σπίτι μου στην Καλιφόρνια (129 εκατομμύρια δέντρα χρειάζεται να επαναφυτευτούν μετά τις πυρκαγιές που έκαψαν 1.3 εκατομμύρια εκτάρια) και φυσικά στον Αμαζόνιο για τις πρόσφατες φωτιές. Το βρίσκω τόσο συναρπαστικό και ενδιαφέρον, που ακόμη κι αν δεν είμαι φυσικά εκεί, δέντρα θα πάρουν ζωή σε απίστευτα μέρη που το χρειάζονται.

Είναι ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, η βιοποικιλότητα και τα ζώα που χρειαζόμαστε. Ξέρω πως είναι υπερβολικό, αλλά όταν πετάω, κοιτάζω έξω από το παράθυρο και βλέπω τόσα πανέμορφα, τεράστια δάση, τόση γη και δέντρα που χρειάζονται αγάπη, όπως και τα ζώα. Επικοινωνήστε μαζί μου και πείτε μου σε ποιες άλλες περιοχές πρέπει να δείξουμε αγάπη. Ευπρόσδεκτες όλες οι περιοχές, Αφρική, Ασία, Βόρεια Αμερική και Λατινική Αμερική». 

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.