CELEBRITIES

H κόρη της Demi Moore μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τις διατροφικές της διαταραχές


The Jennettes

2 Ιανουαρίου 2020

H κόρη της Demi Moore μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τις διατροφικές της διαταραχές

Η κόρη της Demi Moore, Tallulah επέλεξε να υποδεχτεί το νέο έτος με ένα αισιόδοξο μήνυμα θέλοντας να εμπνεύσει τους followers της να κάνουν και εκείνοι με εσωτερική ενδοσκόπηση και να θέσουν τους δικούς τους προσωπικούς στόχους.

Η όμορφη κόρη της ηθοποιού μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετωπίζει και θέλει το 2020 να ξεπεράσει και να είναι υγιής. Η Tallulah ποζάρει και είναι ιδιαίτερα αδύνατη και όπως γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας - στοχεύει να πάρει κιλά αλλά δε θέλει πλέον να ντρέπεται για το σώμα της!

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι έχει δυσκολευτεί πολύ για να αποδεχτεί το σώμα της αλλά αυτή την περίοδο της ζωής της είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ τονίζοντας ότι: «Η αυτοπεποίθησή μου πηγάζει από την καρδιά και το πνεύμα μου».

Ακόμη, μέσα από τις φωτογραφίες της θέλει να βοηθήσει όσα κορίτσια αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες υπενθυμίζοντάς τους πώς δεν είναι μόνες σε όλο αυτόν τον αγώνα!

 

Δείτε ακόμη: Flashback: Demi Moore-Ashton Kutcher

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.