CELEBRITIES

Μπορεί η Jennifer Lopez να έχασε τη Χρυσή Σφαίρα, αλλά κερδίζει στον έρωτα


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2020

Μπορεί η Jennifer Lopez να έχασε τη Χρυσή Σφαίρα, αλλά κερδίζει στον έρωτα

Εκεί που νομίζαμε ότι ο Alex Rodriguez δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι ακόμα πιο γλυκό στη Jennifer Lopez, ήρθε το Instagram post του μετά τις Χρυσές Σφαίρες να επιβεβαιώσει ότι οι A-Rod και J.Lo είναι το πιο χαριτωμένο ζευγάρι.

"Jen, δεν χρειάζεσαι κάποιο τρόπαιο ή μετάλλιο για να αποδείξει ότι είσαι αληθινή πρωταθλήτρια", έγραψε στο post που δημοσίευσε στο Instagram o Alex Rodriguez. "Για εκατομμύρια νεαρές γυναίκες που σε παρακολουθούν και έχουν εμπνευστεί από εσένα, είσαι πρωταθλήτρια. Για αμέτρητους μουσικούς, χορευτές, ηθοποιούς και ερμηνευτές που έχουν δει και μιμούνται το πάθος και την εργασία σου, για να βρουν τη δική τους επιτυχία, είσαι πρωταθλήτρια. Για τα παιδιά σου, την οικογένειά σου, τους προπονητές σου, το προσωπικό σου, είσαι πρωταθλήτρια ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρραβωνιαστικός της Jennifer Lopez, αφού δεν έλαβε τη Χρυσή Σφαίρα που όλοι περίμεναν για το "Hustlers".

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: Golden Globes 2020: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.