CELEBRITIES

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Πόσα χρήματα χάνουν μετά την παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα;


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2020

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Πόσα χρήματα χάνουν μετά την παραίτηση από τα βασιλικά καθήκοντα;

Το Megxit όπως ονόμασαν τα βρετανικά μέσα την παραίτηση Meghan Markle – πρίγκιπα Harry συνεχίζει να απασχολεί και τα νέα δεν σταματούν αφού η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε έκπληξη σχεδόν σε όλο τον πλανήτη.

 

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από την βασιλική οικογένεια και τα κρατικά ταμεία και αυτό σημαίνει πώς δεν θα παίρνουν τα ποσά που έπαιρναν μέχρι πρότινος.

Πόσα χρήματα χάνουν λοιπόν με αυτή την απόφαση;

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η Βασίλισσα Ελισάβετ καταβάλει συνολικά στον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και Πρίγκιπα Harry 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες. Υπολογίζεται έτσι πως το ζευγάρι λαμβάνει από το ποσό αυτό, περίπου 2 εκατομμύρια λίρες.

Ακόμα τα δύο αδέρφια λαμβάνουν 3,15 εκατομμύρια λίρες για ανεπίσημες δαπάνες με τον πρίγκιπα William να παίρνει το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών.

Μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, ο Harry και η Meghan χάνουν από τις δαπάνες τους περίπου 8 εκατομμύρια λίρες στο σύνολό τους.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.