CELEBRITIES

Εκτός από την οργή της βασίλισσας Ελισάβετ, η Meghan Markle είναι αντιμέτωπη και με τον πατέρα της μετά την παραίτηση


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2020

Εκτός από την οργή της βασίλισσας Ελισάβετ, η Meghan Markle είναι αντιμέτωπη και με τον πατέρα της μετά την παραίτηση

Η σχέση της Meghan Markle με τον πατέρα της, Thomas Markle διαταράσσεται ακόμη μία φορά μετά την απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντα. 

Παρόλο που η Meghan του έχει ζητήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, να σταματήσει να μιλάει δημοσίως για τη σχέση τους, εκφράζοντας τη θλίψη της για τη μεταξύ τους σχέση, ο ίδιος φαίνεται πως δεν σέβεται την ανάγκη της εάν κρίνουμε από το σχόλιο που έκανε ανοιχτά μετά την παραίτηση του ζευγαριού από τις βασιλικές υποχρεώσεις. 

Μπορεί η δήλωση που έκανε να ήταν σύντομη, αλλά σίγουρα ήταν αρκετή για να επηρεάσει ξανά την ψυχολογία του ζευγαριού. "Θα πω μόνο ότι είμαι βαθύτατα απογοητευμένος", ήταν τα όσα δήλωσε στα ξένα μέσα. Ωστόσο, πολλοί είναι ακόμη εκείνοι που δείχνουν να έχουν εναντιωθεί απέναντι στην απόφαση του ζευγαριού.

Μεταξύ αυτών, και ο προσωπικός σεφ της πριγκίπισσας Diana, ο οποίος σχολίασε πως η Meghan Markle χειραγώγησε τον πρίγκιπα Harry, καθώς το μόνο που ήθελε "ήταν να γίνει διάσημη".  

 Δείτε ακόμη: Golden Globes 2020: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.