CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να βρεθεί άμεσα «λύση» για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2020

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να βρεθεί άμεσα «λύση» για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

Μία «βιώσιμη λύση» αναζητά η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η βασίλισσα ζήτησε από το βασιλικό προσωπικό να συνεργαστεί με το ζευγάρι, δίνοντας λίγες «ημέρες» στη βασιλική οικογένεια, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το ζήτημα. 

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο και τον Δούκα του Cambridge, William, δίνοντας οδηγία στο υψηλό προσωπικό των ανακτόρων να συνεργαστούν με τον Harry και τη Meghan με σκοπό μια «βιώσιμη λύση». 

Η λύση πρέπει να είναι άμεση ενώ οι βασιλικές ομάδες, οι οποίες έχουν λάβει συγκεκριμένες οδηγίες, πρόκειται να εργαστούν «με αμείωτους ρυθμούς» προκειμένου να καταλήξουν σε μια ασφαλή πρόταση. 

Δείτε ακόμη: 8 + 1 celebrities που αποφάσισαν να δώσουν μεγάλα ποσά για να βοηθήσουν στην καταστροφή της Αυστραλίας από τις φωτιές 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.