CELEBRITIES

3 + 1 λόγοι που η Jennifer Lopez δεν είναι υποψήφια για Όσκαρ


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2020

3 + 1 λόγοι που η Jennifer Lopez δεν είναι υποψήφια για Όσκαρ

Η Jennifer Lopez αποτελούσε μία από τις σίγουρες υποψηφιότητες των Όσκαρ, μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι θα πάρει το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Η διάσημη perfomer και ηθοποιός, ήταν ίσως η πιο μεγάλη παράλειψη από τον κατάλογο των υποψηφίων για Όσκαρ που ανακοινώθηκαν στο Los Angeles. Μετά την έναρξη της προβολής του "Hustlers" τον Σεπτέμβριο, πολλοί ειδήμονες έλεγαν ότι η Lopez θα ήταν σίγουρα υποψήφια για τον ρόλο της ως "Ramona", μία στρίπερ που κλέβει από τους πλούσιους πελάτες της και γίνεται βασίλισσα του εγκλήματος. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Τι έγινε λοιπόν και δεν είναι υποψήφια για Όσκαρ η Jennifer Lopez; Ακολουθούν ορισμένες εξηγήσεις για το πώς όλα πήγαν στραβά.

1. Η ταινία "Hustlers" απέτυχε να προσελκύσει βραβεία, ακόμη και στις Χρυσές Σφαίρες, η ταινία δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι.

2. Η Jennifer Lopez θεωρείται περισσότερο celebrity παρά μία ηθοποιός.

3. Οι ταινίες που αφορούν τις ζωές γυναικών, υποχώρησαν τη χρονιά αυτή περισσότερο.

4. Η Lopez είναι ήδη στην κορυφή. Δυστυχώς οι ψηφοφόροι των Όσκαρ όταν βλέπουν κάποιο να βρίσκεται ήδη ψηλά, παραλείπουν να του δώσουν την ψήφο του, καθώς δεν τη χρειάζεται.

Οι αντιδράσεις φυσικά των fans σε twitter και instagram ήταν πολλές, με τη Jennifer Lopez να κρατά μέχρι στιγμής χαμηλό προφίλ. Αναμένουμε να δούμε αν θα βρεθεί στις 9 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre, για να παρακολουθήσεις τη βραδιά.

Δείτε ακόμη:Golden Globes 2020: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.