CELEBRITIES

Η εξομολόγηση της Taylor Swift για την ασθένεια της μητέρας της συγκινεί


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2020

Η εξομολόγηση της Taylor Swift για την ασθένεια της μητέρας της συγκινεί

Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε η μητέρα της Taylor Swift και όλη η οικογένειά της περνά τις πιο δύσκολες στιγμές. Η μητέρα της για ακόμη μία φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Η 62χρονη μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι πέρυσι, όταν η ασθένεια της «χτύπησε» για δεύτερη φορά την πόρτα. Κατά τη διάρκεια χημειοθεραπείας που έκανε η Andrea Swift, οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν πως υπάρχει και ένας όγκος στον εγκέφαλό της. «Έκανε χημειοθεραπεία, και αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο πράγμα για ένα άτομο», εξήγησε ο Taylor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety και πρόσθεσε: «Ενώ έκανε τη θεραπεία, βρήκαν έναν όγκο στον εγκέφαλο.

Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί, δε γνωρίζουμε τι θεραπεία θα ακολουθήσουμε. Έπρεπε όμως να πάρω μια απόφαση αυτή τη στιγμή, μέχρι να δούμε τι θα γίνει», συμπλήρωσε η ίδια.

Δείτε ακόμη:Celebrities με φορέματα και μπότες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.