CELEBRITIES

Oscars 2000: Η βραδιά που ο Antonio Banderas είχε εμφανιστεί με την καλύτερη συνοδό- Η φωτογραφία που είχε κλέψει τις εντυπώσεις


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2020

Oscars 2000: Η βραδιά που ο Antonio Banderas είχε εμφανιστεί με την καλύτερη συνοδό- Η φωτογραφία που είχε κλέψει τις εντυπώσεις

Φέτος, ο Antonio Banderas κατέχει την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ με την ταινία, "Πόνος και Δόξα" και ενώ απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από το κόκκινο χαλί, μια παλιά του εμφάνιση στη λαμπερή τελετή κερδίζει μέχρι σήμερα τις εντυπώσεις. 

Η φωτογραφία μάς ταξιδεύει πίσω στο 2000, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός είχε παρευρεθεί στα 72α Academy Awards σε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις.

jenny.gr
ba

Ίσως, επειδή τον ηθοποιό είχαν συνοδεύσει η τότε γυναίκα του, Melanie Griffith και η 10χρονη τότε κόρη της Griffith και διάσημη ηθοποιός σήμερα, Dakota Johnson. 

Η ηθοποιός, που οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει σήμερα με τον ρόλο της ως Anastasia στην ταινία Fifty Shades of Grey, είχε εμφανιστεί με ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα στο χρώμα της λεβάντας, προοικονομώντας τη λαμπρή μελλοντική της καριέρα στον χώρο. 

Οι δυο τους εξακολουθούν να έχουν άριστες σχέσεις μέχρι σήμερα. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: gettyimages

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.