CELEBRITIES

Oscars 2020: Οι πιο αστείες και viral στιγμές της λαμπερής βραδιάς


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2020

Oscars 2020: Οι πιο αστείες και viral στιγμές της λαμπερής βραδιάς

Η φαντασμαγορική βραδιά των Oscars ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενώ συνοδεύτηκε από λαμπερές παρουσίες, εμφανίσεις που συζητήθηκαν, αλλά και από τις πιο viral και αστείες στιγμές. Από τον Keanu Reeves που συνοδεύτηκε από τη μαμά του στο κόκκινο χαλί μέχρι τη νεαρή star της ταινίας Once Upon A Time, Julia Butters που έκλεψε τις εντυπώσεις με μόλις μία κίνηση, ακολουθούν όλα τα στιγμιότυπα από τα Oscars της φετινής χρονιάς, τα οποία θα μείνουν στην ιστορία!

1. Ο κόσμος νόμιζε ότι ο Brad Pitt κάπνισε επάνω στο κόκκινο χαλί. Αναμφίβολα, ο ίδιος προκάλεσε την περιέργεια του κοινού!

2. H Natalie Portman φόρεσε μία κάπα Dior, στην οποία ήταν κεντημένα τα ονόματα των γυναικών σκηνοθέτιδων που δεν ήταν υποψήφιες. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, στο φόρεμά της είχε τα ονόματα των Lulu Wang, Greta Gerwig, Lorene Scafaria, Marielle Heller και Mari Diop και άλλων.

3. Η νεαρή star του Once Upon a Time in Hollywood, Julia Butters είχε μαζί της σάντουιτς με γαλοπούλα μέσα στην τσάντα της, καθώς δεν της άρεσε το φαγητό που σέρβιραν στην τελετή!

4. Ο Keanu Reeves συνοδεύτηκε από την κομψή μαμά του στο κόκκινο χαλί και όλοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν εμφανίστηκε με την Alexandra Grant.

5. Ο Eminem άφησε τους πάντες έκπληκτους με μια μοναδική performance... Κάποιους άλλους βέβαια, όχι!

6. Το twitter κατέληξε στο ότι ο Ray Romano κατέκτησε όλο τον γυναικείο πληθυσμό με τη γοητεία του!

7. Η παύση της Jane Fonda λίγο πριν ανακοινώσει ότι η ταινία "Παράσιτα" κέρδισε το βραβείο της καλύτερης εικόνας.

8. H στιγμή που δύο πρώην, Rene και Bradley συναντήθηκαν επάνω στο κόκκινο χαλί και τράβηξαν όλα τα βλέμματα!

9. Και για το τέλος κρατήσαμε την καλύτερη στιγμή που απαθανάτισε ο φακός... Η ανεπανάληπτη στιγμή που ο Taika Waititi κρύβει το βραβείο του κάτω από τη μπροστινή θέση και ο φακός τον συλλαμβάνει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.