CELEBRITIES

H Meghan Markle σ’ ένα throwback video που αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2020

H Meghan Markle σ’ ένα throwback video που αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ

H Meghan Markle αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει χιούμορ. To throwback video που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό των Sussex, έρχεται από το παρελθόν και δείχνει τη ζωή της Markle, πριν αναλάβει βασιλικά καθήκοντα και τελικά πριν παραιτηθεί με τον πρίγκιπα Harry.

Στο video βλέπουμε τη Meghan Markle να παρευρίσκεται στο κόκκινο χαλί του American Ballet Theatre το 2013 στο «David H. Koch Theater» στη Νέα Υόρκη. Καθώς προχωρούσε στο κόκκινο χαλί συνάντησε ένα puppet, με το οποίο έκαναν ολόκληρη συζήτηση και τελικά η Markle αποφάσισε να του πιάσει το μπράτσο και να προχωρήσει, σαν να είναι το επίσημο ραντεβού της.

Φυσικά η ανάρτηση του συγκεκριμένου video, μόνο τυχαία δεν είναι. Έρχεται για να υπενθυμίσει σε όλους πόσο ευτυχισμένη και με κοινωνική ζωή ήταν τότε η Markle, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry και γίνει Δούκισσα.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.