CELEBRITIES

Η απρόσμενη κίνηση της Jennifer Garner σε κυλιόμενο διάδρομο αεροδρομίου


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2020

Η απρόσμενη κίνηση της Jennifer Garner σε κυλιόμενο διάδρομο αεροδρομίου

Εάν βρεθείτε ποτέ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του San Fransisco, τότε καλύτερα να εξετάσετε καλά τον χώρο για να δείτε εάν παραμονεύει σε κάποιον κυλιόμενο διάδρομο η Jennifer Garner! 

Η ηθοποιός πρόσφατα, βρέθηκε εκεί και αξιοποίησε τον χώρο για... κάποιες χορευτικές κινήσεις! Για την ακρίβεια, στο παρακάτω post στο Instagram τη βλέπουμε να κάνει φιγούρες από μπαλέτο, δίνοντας ένα μοναδικό show στους υπόλοιπους επιβάτες. 

Οι κινήσεις της Garner είναι εντυπωσιακές, ενώ άφησαν άφωνους τους πάντες. Αναμφίβολα, το χορευτικό show της ηθοποιού ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε έναν κυλιόμενο διάδρομο αεροδρομίου, φορτωμένο με αποσκευές. 

Ως μεγάλη θαυμάστρια του μπαλέτου, η Garner βρέθηκε να χορεύει στη μέση του αεροδρομίου για τη μπαλαρίνα, Misty Copeland, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα βρίσκεται πια στον ρόλο της Giselle στο American Ballet Theater μετά από έναν τραυματισμό. 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham F/W 2020-2021 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.