CELEBRITIES

H Eva Mendes είναι ευγνώμων που μεγαλώνει και εξηγεί το γιατί


The Jennettes

24 Φεβρουαρίου 2020

H Eva Mendes είναι ευγνώμων που μεγαλώνει και εξηγεί το γιατί

Πριν λίγο διάστημα, η Eva Mendes είχε απαντήσει σε σχόλιο fan στο Instagram, στο οποίο της έγραφαν πως "γερνάει". Η ίδια είχε ευχαριστήσει για "την υπενθύμιση", νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όλα όσα της έχουν συμβεί μέχρι σήμερα. 

Δίνοντας συνέντευξη το Σάββατο στο περιοδικό People, η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία γίνεται 46 τον επόμενο μήνα, αναφέρθηκε ξανά στο σχόλιο.

"Για να είμαι ειλικρινής, αιφνιδιάστηκα από το σχόλιο του ότι γερνάω, καθώς δεν πιστεύω πως ήταν κακόβουλο. Δεν πιστεύω πως γράφτηκε με κακή πρόθεση, αλλά πιστεύω πως γι' αυτό είναι πιο επικίνδυνο. Γιατί ήθελε να περάσει στην κοινωνία το μήνυμα πως το να μεγαλώνεις, είναι κάτι το οποίο πρέπει να φοβόμαστε ή να νιώθουμε ντροπή".

Όπως η ίδια συνέχισε, "Πιστεύω ότι είναι απαρχαιωμένη η αντίληψη ότι δεν πρέπει να ρωτάει κανείς την ηλικία μιας γυναίκας. Εάν με ρωτήσεις τη δική μου ηλικία, θα σου απαντήσω με χαρά. Θα γίνω σε λίγο 46 και αυτό είναι κάτι που με σόκαρε αρχικά, αλλά είμαι υπερήφανη γι' αυτό".

H Mendes αναφορικά και πάλι με το σχόλιο, δήλωσε πως: "Το παίρνω σαν κοπλιμέντο και θα ήθελα πραγματικά, αντί να πω πως γίνομαι 46, να έλεγα πως έχω περάσει 46 ολόκληρα χρόνια με τον εαυτό μου γιατί στα ισπανικά, το να μεγαλώνεις, είναι κάτι πολύ όμορφο. Στην ισπανική γλώσσα, λες "Tengo cuarenta seis años" και έχει άλλη βαρύτητα!

"Δεν νιώθω 46 χρονών αλλά νιώθω πως έχω αποκτήσει προσωπική εμπειρία 46 χρόνων και αυτό είναι κάτι αρκετά πολύτιμο", ολοκλήρωσε η ίδια. 

Δείτε ακόμη: Eva Mendes: Το απόλυτο θηλυκό 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS