CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Η τελευταία «βασιλική» εμφάνιση του ζευγαριού θα γίνει στις 31 Μαρτίου


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2020

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Η τελευταία «βασιλική» εμφάνιση του ζευγαριού θα γίνει στις 31 Μαρτίου

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αναμένεται να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους ως ανώτερα εν ενεργεία μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στα τέλη Φεβρουαρίου και τον Μάρτιο.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV, Kris Sip, η ημερομηνία που θα σημάνει την αλλαγή του στάτους τους, έχει οριστεί να είναι η 31 Μαρτίου. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, "Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα έχουν πλέον γραφείο στο παλάτι του Buckingham μετά την 1η Απρίλη". Η βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να βρίσκεται βέβαια, σε συζητήσεις αναφορικά με τη χρήση της λέξης "royal" από το ζευγάρι στο brand τους, μετά την παραίτηση των βασιλικών του καθηκόντων.

Την ίδια στιγμή, πολλοί followers της Meghan την κατηγορούν ότι διαγράφει τα αρνητικά σχόλια που δημοσιεύονται στον λογαριασμό SussexRoyal στο Instagram.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για το βασιλικό ζευγάρι, που θα διαμορφώσει τη μελλοντική του πορεία.

Δείτε ακόμη: 9 εμφανίσεις της Sharon Stone που ξεχωρίζουμε μέχρι σήμερα 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.