CELEBRITIES

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson υμνούν την ομορφιά της Ελλάδας σε ένα μονόλεπτο βίντεο


The Jennettes

6 Μαρτίου 2020

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson υμνούν την ομορφιά της Ελλάδας σε ένα μονόλεπτο βίντεο

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson ανέβασαν ένα μικρό βίντεο με αφορμή τους εορτασμούς των 200 ετών από το 1821, περνώντας ένα από τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για την Ελλάδα. 

Στο σύντομο βίντεο, οι δυο τους προσκαλούν όλους να επισκεφτούν τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» (greece2021.gr) και παρακινούν όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει προτάσεις για δράσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

«Ελάτε στην Ελλάδα! Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος»

Στην πραγματικότητα, καλούν όλους τους φίλους τους να ταξιδέψουν μέχρι την Ελλάδα, καθώς όπως λένε «δεν υπάρχει καλύτερος τόπος», «η Ελλάδα είναι ο τόπος της ομορφιάς, ο τόπος της δημοκρατίας , ο τόπος των σπουδαίων φιλοσόφων, ο τόπος θαυμάσιων ανθρώπων».

Όπως αναφέρεται, το βίντεο δεν κόστισε απολύτως τίποτα στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» ενώ το post ανέβηκε για να υμνήσει την Ελλάδα από το 1821 μέχρι το 2021,  υπενθυμίζοντας την «ελληνική καταγωγή» της Wilson και την  «ελληνική ιθαγένεια» του βραβευμένου συζύγου της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.