CELEBRITIES

Η συγκινητική αντίδραση της Meghan Markle μπροστά σε πρόταση γάμου στρατιωτικού στην αγαπημένη του


The Jennettes

6 Μαρτίου 2020

Η συγκινητική αντίδραση της Meghan Markle μπροστά σε πρόταση γάμου στρατιωτικού στην αγαπημένη του

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στα βραβεία Endeavour Fund- μια τελετή που γιορτάζει τα επιτεύγματα των τραυματιών- στρατιωτών ήταν ένα γεγονός που έκανε τον γύρο του διαδικτύου αφού το ζευγάρι επέστρεψε στην Αγγλία μετά την οριστική μετακόμισή του στον Καναδά.

Είναι η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους από την ανακοίνωση των σχεδίων τους να απομακρυνθούν από την βασιλική οικογένεια και όπως ήταν αναμενόμενο τα μέσα ήταν εκεί για να καταγράψουν κάθε τους κίνηση.

Η στιγμή που ξεχώρισε από την βράβευση ήταν όταν ένας από τους βραβευμένους ανέβηκε στο stage της εκδήλωσης και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφο του. Η τρυφερή σκηνή καταγράφηκε από αρκετούς δημοσιογράφους στην αίθουσα, όπως βέβαια και η γλυκιά αντίδραση της Meghan αλλά και του πρίγκιπα Harry.

Μόλις άκουσαν την πρόταση γάμου, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και η Meghan συγκινήθηκε τόσο που δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά της και το στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.