CELEBRITIES

«Sussexes»- «Cambridges»: Η πρώτη δημόσια αλληλεπίδρασή τους μετά το Megxit


The Jennettes

10 Μαρτίου 2020

«Sussexes»- «Cambridges»: Η πρώτη δημόσια αλληλεπίδρασή τους μετά το Megxit

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry επανενώθηκαν με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton για πρώτη φορά δημοσίως μετά το Megxit στο Westminster Abbey του Λονδίνου τη Δευτέρα. 

Στα πλαίσια του Commonwealth Day service, η βασιλική τετράδα φαίνεται πως δεν έκανε καμία ιδιαίτερη κίνηση να έρθει πιο κοντά. Όπως βλέπουμε και από το video παρακάτω, οι "Sussexes", όπως και οι "Cambridges" χαιρετήθηκαν από τις θέσεις τους κατά τη διάρκειας της εκδήλωσης ενώ οι πρώτοι επέλεξαν να κάτσουν στην πίσω σειρά.

Η Meghan φαίνεται να χαμογελά, χαιρετώντας και ψιθυρίζοντας "hello" στον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge. Η στιγμή καταγράφηκε από τον φακό με ισχυρές δόσεις αμηχανίας και από τα δύο βασιλικά ζευγάρια ενώ αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Harry και της Meghan όσον αφορά τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στον Καναδά ενώ η επίσημη λήξη των βασιλικών τους καθηκόντων πρόκειται να γίνει στις 31 Μαρτίου. 

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS