CELEBRITIES

Angelina Jolie - Brad Pitt: Στα δικαστήρια ξανά για την επιμέλεια των παιδιών τους


The Jennettes

10 Μαρτίου 2020

Angelina Jolie - Brad Pitt: Στα δικαστήρια ξανά για την επιμέλεια των παιδιών τους

Η υπόθεση επιμέλειας των δύο χολιγουντιανών ηθοποιών, Angelina Jolie και Brad Pitt, είναι και πάλι στα δικαστήρια, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα.

Η διάσημη ηθοποιός ζητά την εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου για την κοινή επιμέλεια των παιδιών. Αν και η Jolie ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών δεν τα κατάφερε, και μετά από δύο χρόνια μάχης, το δικαστήριο απεφάνθη ότι και ο πατέρας τους θα έχει λόγο στη ζωή τους, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους. Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox – κατά του πατέρα τους, Brad Pitt. 

Η Jolie όπως είναι γνωστό υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη, ότι η απόφασή της οφείλεται στο γεγονός ότι ο Pitt παραλίγο να επιτεθεί στον μεγάλο τους γιο Maddox, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

Δείτε ακόμη:5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.