CELEBRITIES

Alexandra Grant: «Έχω λευκά μαλλιά, δεν με νοιάζει να γίνω η Kim Kardashian»


The Jennettes

13 Μαρτίου 2020

Alexandra Grant:  «Έχω λευκά μαλλιά, δεν με νοιάζει να γίνω η Kim Kardashian»

Από την ημέρα που ο Keanu Reeves περπάτησε στο κόκκινο χαλί του art gala στο Los Angeles μαζί με την αγαπημένη του, Alexandra Grant τον περασμένο Νοέμβριο, όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι επάνω τους κυρίως, για το ηλικιακό τους χάσμα. 

Μιλώντας πρόσφατα στη βρετανική Vogue, η Grant μίλησε για τη σχέση της, αλλά και για τον εαυτό της που θεωρεί ότι ξεχωρίζει. "Είμαι αρκετά ψηλή και έχω πια, λευκά μαλλιά. Δεν έχω ανάγκη να ταιριάξω σε συγκεκριμένα πρότυπα. Αν ήθελα να είμαι η Kim Kardashian, θα είχα προχωρήσει σε επεμβάσεις". 

Μιλώντας για επίμονες ερωτήσεις του κόσμου μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης της με τον Keanu Reeves, η ίδια δηλώνει: "Όλοι όσοι γνώριζα, μου είχαν τηλεφωνήσει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου να με ρωτήσουν αν ισχύει και ήταν πράγματι εντυπωσιακό". 

Η Grant φαίνεται να είναι πολύ καλά με τον εαυτό της και αυτό βοηθάει στην ομαλή συμβίωση με τον Reeves, αλλά και στο μέλλον της σχέσης τους. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.