CELEBRITIES

Orlando Bloom: «Έκανα αποχή από το σεξ πριν γνωρίσω την Katy Perry»


The Jennettes

16 Μαρτίου 2020

Orlando Bloom: «Έκανα αποχή από το σεξ πριν γνωρίσω την Katy Perry»

Ο Orlando Bloom μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του για τη σεξουαλική του ζωή πριν γνωρίσει την αρραβωνιαστικιά του, Katy Perry.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός, είχε επιλέξει να απέχει συνειδητά από το σεξ για έξι μήνες, κάτι το οποίο άλλαξε όταν γνώρισε την Perry πριν τέσσερα χρόνια.

Όπως τον είχε συμβουλεύσει φίλος του, «Αν θέλεις μια σοβαρή σχέση, κάνε αποχή για μερικούς μήνες για να δεις τι σου γίνεται». Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν είχε στραφεί στην παρακολούθηση πορνό ως υποκατάστατο της σεξουαλικής του ζωής, ο ίδιος απάντησε πως «δεν έκανε απολύτως τίποτα» εκείνη την περίοδο. «Ήταν τρελό. Δεν νομίζω πως είναι υγιές. Δεν νομίζω πως συνίσταται, πρέπει να το κινείς εκεί κάτω».

Όπως πρόσθεσε επίσης ο Orlando, το πορνό «ταράζει την σεξουαλική σου ζωή και τη λίμπιντο. Όταν παρακολουθείς πολλά άτομα, πολλές φορές σε ένα απόγευμα, πώς θα καταφέρει κάτι τέτοιο μετά ο αληθινός σου σύντροφος; Είναι καταστροφικό».

Δείτε ακόμη: Πώς θα ήταν οι διάσημοι αν ήταν «κανονικοί άνθρωποι» 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.