CELEBRITIES

H Naomi Campbell ποζάρει με το μικρό της βαφτιστήρι φορώντας γάντια προστασίας για τον κορωνοϊό 


The Jennettes

16 Μαρτίου 2020

H Naomi Campbell ποζάρει με το μικρό της βαφτιστήρι φορώντας γάντια προστασίας για τον κορωνοϊό 

H Naomi Campbell αυτές τις μέρες μάς απασχόλησε αφού κέντρισε τα βλέμματα όλων, αποφασίζοντας να ταξιδέψει με ολόσωμη φόρμα προστασίας λόγω κορωνοϊού και οι εικόνες έκαναν τον γύρο του Internet. 

Όπως φαίνεται, η ίδια άφησε πίσω της για λίγο τον μεγάλο φόβο της και έχοντας φτάσει σώα και αβλαβής στη Νέα Υόρκη, πέρασε τον ελεύθερο χρόνο της, κάνοντας βόλτα με το αγαπημένο της βαφτιστήρι στην ηλιόλουστη και άδεια πόλη όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ της. 

Φυσικά η ίδια δεν παρέλειψε να στείλει και ένα θετικό μήνυμα για όλες αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο πλανήτης μας.

“Σήμερα πέρασα αρκετές ώρες μαζί με το βαφτιστήρι μου, απλά περπατώντας στην προβλήτα. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φόρα που βγήκα έξω στην πόλη της Νέας Υόρκης και δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πού θα έπρεπε να βρίσκομαι σε 30 λεπτά. Σήμερα όμως ήταν γαλήνια, καθαρά, χωρίς κανένα αεροπλάνο στον ουρανό, μπορείς να νιώσεις τη διαφορά στον αέρα που αναπνέεις. Με τις προκλήσεις στις οποίες καλούμαστε να ανταποκριθούμε αυτό τον καιρό, φαίνεται σαν η μητέρα φύση να ξυπνάει με έναν θετικό τρόπο ξανά, και σήμερα δεν σκεφτόμασταν τίποτα άλλο παρά το τώρα. Την περασμένη εβδομάδα, όταν συνειδητοποίησα για πρώτη φορά ότι θα πρέπει να μείνω σε ένα μέρος, σε μια πόλη, χωρίς μετακινήσεις, ταξίδια και προσωπικές επαφές, δεν μπορώ να πω ψέματα, αυτό με έκανε να αγχωθώ και να στρεσαριστώ”. Όλες τις προηγούμενες ημέρες πέρασα πολύ χρόνο απομονωμένη στο σπίτι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Μαγείρεψα, καθάρισα, μίλησα με ανθρώπους στο τηλέφωνο, κοιμήθηκα, ψώνισα λαχανικά, διάβασα βιβλία διαδικτυακά, άκουσα μουσική και περπάτησα σε προβλήτες για να πάρω λίγο καθαρό αέρα. Και μέρα με τη μέρα, αυτά ήταν μια υπενθύμιση όλων των απλών απολαύσεων στη ζωή μου που φέρνουν την ευτυχία. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε το μυαλό και την καρδιά μας να δίνουν αξία σε κάθε στιγμή. Ελπίζω ότι όλοι θα είστε δυνατοί, ενωμένοι και αισιόδοξοι όσο μπορείτε. Κάντε υπομονή, θα το περάσουμε. Με αγάπη, Naomi.”

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.