CELEBRITIES

H Jessica Alba μένει σπίτι με τα παιδιά και τα κρατά απασχολημένα, χορεύοντας


The Jennettes

18 Μαρτίου 2020

H Jessica Alba μένει σπίτι με τα παιδιά και τα κρατά απασχολημένα, χορεύοντας

Η Jessica Alba είναι μία διάσημη μαμά, η οποία όμως, όπως και πολλές αυτή τη στιγμή ανά τον κόσμο, προσπαθεί να κρατήσει τα παιδιά της στο σπίτι ευχαριστημένα με κάθε τρόπο.

Τα σχολεία είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού και η βαρεμάρα δεν κάνει διακρίσεις. Έτσι όπως κάθε μαμά, και η Jessica Alba ψάχνει να βρει πώς θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά της. 

Ένας από τους τρόπους που σκέφτηκε ήταν ο χορός κι έτσι επιστράτευσε το αγαπημένο των διάσημων και μη, TikTok.

Ανέβασε λοιπόν, ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια και την 11χρονη κόρη της, Honor να χορεύουν, ενώ σε άλλο κάνει το ίδιο με την μικρότερη, 8χρονη Haven.

Ο μικρός γιος της Hayes που είναι μόλις 2 ετών δεν εμφανίζεται τόσο συχνά στο feed της μαμάς του, αλλά με τόσο χορό στο σπίτι κι αυτός θα έχει πιάσει τον ρυθμό. Πάντως μαμά και κόρες είναι απολαυστικές. Μήπως να το δοκιμάσετε κι αυτό – αν δεν το έχετε ήδη κάνει; 

P.S. Αν και τα social media δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος για την ψυχραιμία, αν μπορείτε να τα διαχειριστείτε σωστά, ίσως πάρετε ωραίες ιδέες από άλλες μαμάδες για να περάσετε τον χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.