CELEBRITIES

Η Gigi Hadid δηλώνει πως η ζωή στη φύση την κάνει να νιώθει και πάλι παιδί


The Jennettes

18 Μαρτίου 2020

Η Gigi Hadid δηλώνει πως η ζωή στη φύση την κάνει να νιώθει και πάλι παιδί

Η Gigi Hadid συγκαταλέγεται στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα σε όλο τον κόσμο και με σιγουριά θα λέγαμε ότι ανήκει στη νέα γενιά μοντέλων που λατρεύουν οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας. Πρόσφατα, δίνοντας μια συνέντευξη στο περιοδικό, Harper's Bazaar μάς αποκάλυψε μια άλλη πτυχή του εαυτού της που ίσως δεν περιμέναμε.

Μπορεί να ζει και να εργάζεται στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης αλλά όπως αποκάλυψε, λατρεύει τη ζωή στην εξοχή, καθώς και να περνάει χρόνο στη φάρμα μαζί με την μητέρα της, Yolanda Hadid. Χαρακτηριστικά δήλωσε: " H ζωή στη φάρμα με πηγαίνει πίσω στα παιδικά μου χρόνια και μου θυμίζει ότι τα μικρά πράγματα έχουν αξία όπως η τέχνη, η κηπουρική, η yoga, η μαγειρική και το να περνάω χρόνο με αυτούς που αγαπάω και τα ζωάκια χωρίς να με απασχολεί τι φοράω και πώς είναι τα μαλλιά μου. Η ελευθερία της φύσης με γιατρεύει".

Το όμορφο μοντέλο δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες στη ζωή της, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει και πώς να αποφορτίζεται από τα φλας της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.