CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για το social distancing: "Δεν πρέπει να νιώσουμε μοναξιά"


The Jennettes

23 Μαρτίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για το social distancing: "Δεν πρέπει να νιώσουμε μοναξιά"

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle από τον λογαριασμό τους στο Instagram για τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας και του social distancing. Αναρτώντας μια φωτογραφία με τα λόγια "Today I feel...", οι δυο τους τόνισαν πως αυτό το διάστημα, πρέπει να διαφυλαχθεί η ψυχική υγεία όλων.

Όπως έγραψαν χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία, "Είναι πολλά αυτά που πρέπει να καταλάβουμε τώρα. Πολλοί από εμάς ίσως, είμαστε σε σύγχυση. Ή μπορεί να νιώθουμε μόνοι, φοβισμένοι, έχοντας πολύ άγχος από την αυτοαπομόνωση. Πολλοί από εμάς, ίσως να πλήττουν αφόρητα χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν από την έλλειψη της καθημερινής ρουτίνας που έχουν συνηθίσει. Είναι απολύτως φυσιολογικό να νιώθουμε όλα τα παραπάνω. Η ψυχική μας υγεία διακυβεύεται αυτό το διάστημα είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, γιατί έχουμε συνηθίσει να ζούμε με πράγματα που μας αποσπούν και μας κάνουν να ξεχνιόμαστε. Τώρα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα καθημερινότητα του COVID-19 και να δεχτούμε τα συναισθήματα που προκαλεί. Ναι, υπάρχει απομόνωση και φυσική απόσταση, αλλά αυτό δεν πρέπει να μετατραπεί σε μοναξιά".

Ανάμεσα σε όσους απάντησαν κάτω από τη δημοσίευση του post, ήταν και η καλύτερη φίλη της Meghan, Serena Williams, η οποία σχολίασε μόνο με μία λέξη... "scared".

Δείτε ακόμη: Beauty Favorites: Meghan Markle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.