CELEBRITIES

Το νέο post του Tom Hanks μετά την επιστροφή του με τη Rita Wilson στο Los Angeles


The Jennettes

30 Μαρτίου 2020

Το νέο post του Tom Hanks μετά την επιστροφή του με τη Rita Wilson στο Los Angeles

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Los Angeles μετά τη νοσηλεία τους σε νοσοκομείο της Αυστραλίας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και την καραντίνα στο σπίτι που διατηρούσαν εκεί. 

Από τη στιγμή της διάγνωσής τους με τον ιό, ο διάσημος ηθοποιός μάς κρατά διαρκώς ενήμερους για την κατάσταση της υγείας τους μέσα από τα social media. Εξακολουθώντας φυσικά, να είναι σε αυτοαπομόνωση, αυτή τη φορά ο Tom Hanks φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

«Γεια σας…Είμαστε σπίτι τώρα και όπως και η υπόλοιπη Αμερική, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε απομόνωση και κοινωνική απόσταση από τους υπόλοιπους. Πολλά, πολλά ευχαριστώ σε όλους στην Αυστραλία που μας φρόντισαν. Η φροντίδα και η καθοδήγησή τους έκαναν εφικτή την επιστροφή μας στις ΗΠΑ. Και πολλά ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στείλατε τις ευχές σας. Η Rita και εγώ το εκτιμούμε». 

Δείτε ακόμη: Πώς θα ήταν οι διάσημοι αν ήταν «κανονικοί άνθρωποι» 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.